![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da Firefox je ugrađen u spell checker, koji je odlično za mene lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wat u momački n nastup u HNK undrstnd Dis.
| |||
| |||
| Aoccdrnig to rscheearch at Cmabridge Uinervtisy, ona deosn't mttaer in oredr što je ltteers u wrod, to je olny iprmoetnt tihng je da frist i zadnji ltteer biti na rghit pclae. The rset može ukupno MZOŠ i možete sitll raed to wouthit porbelm. To je bcuseau je huamn mnid deos ne raed ervey lteter by istlef, a wrod kao wlohe. |
|
| |||
| |||
| Da sam čula i da sam pročitao da je fino:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Nisam imao poteškoća s čitanjem da na brzinu sam normalno pročitati na adresi. Hrana za razmišljanje! Pitam se koliko dugo to uzme li se tip ipak?
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Bilo je potrebno neko vrijeme! Otkucan sam iz slika na internetu. Vrlo zbunjujući za namjerno pogrešno napisati ..... sve moje spell checker je odlazeći ispucan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ti si sve lud.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pričekajte ... možemo još reći "LOL"? ili "LMAO" i "ROFL "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No LOL.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako mogu izbrisati utipkajući povijesti? | pest79456 | Općenito Software Chat | 9 | 4. ožujak 2009 21:46 |
| Gdje mogu naći program koji poboljšava brzinu moj tipkati | yonilobo | Linux OS i alternativna | 3 | 22. studeni 2008 02:44 |
| Keyboard Has Ažurira Typing | gunnapaul2 | Općenito Software Chat | 4 | 10. prosinac 2007 00:26 |
| Typing tutor za Linux | PyroTails | Linux OS i alternativna | 3 | 25. listopad 2007 23:28 |
| Thread Tools | |
| |