![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Firefox beépített helyesírás-ellenőrző, ami engem nagyon lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wat u guys n bout cnt u undrstnd Dis.
| |||
| |||
| Aoccdrnig egy rscheearch a Cmabridge Uinervtisy, hogy deosn't mttaer milyen oredr a ltteers egy wrod van, a olny iprmoetnt tihng hogy a frist és utolsó ltteer kell a rghit pclae. A rset lehet teljes mses és akkor sitll Raed azt wouthit porbelm. Ez bcuseau a huamn mnid deos nem Raed ervey lteter által istlef, de a wrod a wlohe. |
|
| |||
| |||
| Igen, hallottam, és én olvastam, hogy szép:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Nem volt semmi gond, hogy az olvasás sebessége én rendesen olvasni a. Elgondolkodtató! Kíváncsi vagyok, mennyi ideig vette meg a típus is?
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Eltartott egy ideig! I typed egy kép az interneten. Nagyon zavaró, hogy szándékosan rosszul ír mindent ..... én helyesírás-ellenőrző meg fog bolondulni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden dió.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| várjon ... tudunk még kimondani, hogy "LOL"? vagy "LMAO" és a "ROFL "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem LOL.