![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah Firefox pastatytas rašybos tikrintuvą, kuris yra puikus man lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wat u guys n bout CNT U undrstnd Dis.
| |||
| |||
| Aoccdrnig su tuo Cmabridge Uinervtisy rscheearch, tai deosn't mttaer kokia oredr į wrod ltteers yra olny iprmoetnt tihng kad Frist ir paskutinis ltteer būti rghit pclae. Rset gali būti iš viso mses ir galite sitll rad ji wouthit porbelm. Tai bcuseau huamn mnid DEOs ne rad ervey lteter pagal istlef, bet kaip wlohe wrod. |
|
| |||
| |||
| Taip aš girdėjau, kad ir aš perskaičiau, kad gerai:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Turėjau jokių problemų svarstymą, kad ne greitis normaliai skaityti. Food for Thought! Įdomu, kiek laiko užtruko jums tipo nors?
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Prireikė nors! Aš atspausdintas iš įvaizdį internete. Labai paini sąmoningai rašybos viskas ..... mano rašybos tikrintuvas buvo going crazy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs visi riešutai.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Palaukite ... Ar mes dar pasakyti "LOL"? arba "LMAO" ir "ROFL "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| L. LOL.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip ištrinti rašyti istoriją? | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 4 kovas 2009 21:46 |
| Kur rasti programinę įrangą, kuri pagerina mano spausdinimo greitis | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 22, 2008 02:44 |
| Klaviatūros buvo atidėtos Typing | gunnapaul2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 10 gruodis 2007 00:26 |
| Typing tutor for Linux | PyroTails | Linux & Alternative OS | 3 | 25 spalis 2007 23:28 |
| Temos įrankiai | |
| |