![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak Firefox posiada wbudowany sprawdzanie pisowni, który jest dla mnie wielki lol
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wat bout u guys n cnt u undrstnd dis.
|
|||
|
|||
|
Aoccdrnig do rscheearch na Cmabridge Uinervtisy, to deosn't mttaer w jaki oredr w ltteers w wrod są w olny iprmoetnt tihng jest, że ostatnie ltteer frist i być na rghit pclae. W RSET można łącznie mses i można go sitll raed wouthit porbelm. To jest bcuseau w huamn mnid deos nie raed ervey lteter przez istlef, ale wrod jako wlohe.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak słyszałem, że i ja przeczytałem, że dobrze:)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
LOL
Nie miałem kłopotów czytania, że przy prędkości normalnie przeczytać na stronie. Żywność do myślenia! Zastanawiam się, jak długo ona do rodzaju chociaż?
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Minęło trochę czasu!
I na maszynie z obrazu w Internecie. Bardzo mylące dla celowo z błędem ortograficznym wszystko ..... moje sprawdzanie pisowni było going crazy. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
You're wszystkich orzechów.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
czekać ... możemy jeszcze powiedzieć "LOL"? lub "LMAO" i "ROFL "?????
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
No LOL.