![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, Firefox are o construit în Verificator ortografic, care este de mare pentru mine lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wat u baieti n prindere cnt u undrstnd Dis.
| |||
| |||
| Aoccdrnig la un rscheearch la Cmabridge Uinervtisy, este deosn't mttaer în ceea ce oredr de ltteers într-un wrod sunt, de olny iprmoetnt tihng este că frist şi ultima ltteer fi la rghit pclae. The rset poate fi un total mses şi puteţi sitll raed it wouthit porbelm. Aceasta este bcuseau de huamn mnid deos nu raed ervey lteter de istlef, dar a wrod ca wlohe. |
|
| |||
| |||
| Da, am auzit că şi pe care l-am citit bine:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL N-am avut probleme de lectură că la viteza am citit în mod normal, la. Alimentele de crezut! Mă întreb cât de mult ţi-a luat-o cu tipul deşi?
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| A fost nevoie de un timp! Am scris de la o imagine de pe Internet. Foarte confuz pentru a intenţionat misspell totul ..... mi Verificator ortografic a fost innebunesti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esti nebun toate.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aşteptaţi ... poate ne mai spun "LOL"? sau "LMAO" şi "ROFL "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL Nr.