![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да Фирефокс је уграђен у спелл Цхецкер, који је одлично за мене лол
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| уат у момачки н наступ у ХНК ундрстнд Дис.
| |||
| |||
| Аоццдрниг то рсцхееарцх ат Цмабридге Уинервтисы, она деосн'т мттаер ин оредр што је лттеерс у урод, то је олны ипрмоетнт тихнг је да Фрист и последњи лттеер бити на ргхит пцлае. Тхе рсет може укупно МЗОШ и можете ситлл раед то уоутхит порбелм. То је бцусеау је хуамн мнид деос не раед ервеы лтетер бы истлеф, а урод као улохе. |
|
| |||
| |||
| Да сам чула и да сам прочитао да је фино:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЛОЛ Нисам имао проблема са читањем да на брзину сам нормално прочитати на адреси. Храна за размишљање! Питам се колико дуго то узме ли се тип ипак?
|
| |||
| |||
|
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Било је потребно неко време! Откуцан сам из слика на интернету. Врло збуњујући за намерно погрешно написати ..... све моје спелл Цхецкер је идући луд. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си све луд.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сачекајте ... можемо још рећи "ЛОЛ"? или "ЛМАО" и "РОФЛ "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Но ЛОЛ.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да избришете утипкајући историје? | пест79456 | Уопштено Софтуаре Цхат | 9 | 4 март 2009 21:46 |
| Где могу наћи програм који побољшава брзину мој куцате | ыонилобо | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 22 новембар 2008 02:44 |
| Кеыбоард Хас Ажурира тыпинг | гуннапаул2 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 10 децембар 2007 00:26 |
| Тыпинг тутор за Линукс | ПыроТаилс | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 25 октобар 2007 23:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |