![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так Firefox має вбудовану перевірку орфографії, яка є для мене великою LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wat U хлопці N бій ц U undrstnd дис.
| |||
| |||
| Aoccdrnig до rscheearch на Cmabridge Uinervtisy, вона deosn't mttaer в тому, що oredr ltteers в wrod, тим tihng iprmoetnt Працює тільки в тому, що Фріст і останній ltteer бути в rghit pclae. RSET може бути спільного ММБ, і ви можете Sitll Раїд це wouthit porbelm. Це bcuseau huamn mnid DEOS НЕ Раїд ervey lteter по istlef, але wrod як wlohe. |
|
| |||
| |||
| Та я чув, що і я читала, що нормально:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL У мене не було проблеми з читанням, що при швидкості зазвичай я прочитав в. Їжа для роздумів! Цікаво, скільки часу знадобилося, щоб хоч тип?
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Потрібен був якийсь час! Я набрав із зображень в Інтернеті. Дуже заплутаними навмисно припускаються помилок ..... всі мої орфографічний сходила з розуму. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти все горіхи.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зачекайте ... чи можемо ми сказати "LOL"? або "LMAO" і "ROFL "?????
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NO. LOL.