![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ah puikus pasaulį puns. XD
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| OMG! WTF? Garsiai juoktis! LMFAO! ROFL! J / k! J / k! |
|
| |||
| |||
| Swearing, net jei per akronimas, netoleruojama KP. ![]()
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| oooooooooooo turite Alex piktas!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, kiek aš nenoriu būti zirzlys tai rimta pokalbio.
| |||
| |||
| Sakiau j / k. .. : D O_o |
|
| |||
| |||
|
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Anekdotai Alex. Bet ką, juokauja, ar ne, keiktis neleidžiama. |
|
| |||
| |||
| Mano blogas. I was just apimantis visas labiausiai paplitusias Akronimai I could think of. atsiprašau. : ( |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip ištrinti rašyti istoriją? | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 4 kovas 2009 21:46 |
| Kur rasti programinę įrangą, kuri pagerina mano spausdinimo greitis | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 22, 2008 02:44 |
| Klaviatūros buvo atidėtos Typing | gunnapaul2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 10 gruodis 2007 00:26 |
| Typing tutor for Linux | PyroTails | Linux & Alternative OS | 3 | 25 spalis 2007 23:28 |
| Temos įrankiai | |
| |