![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Това е готино, нищо лично.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
И аз не бях много ядосан, просто се опитва да направи една точка в приятелски начин. Дали някой информация за " "В долната част на поста?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
мене! мене!
|
|||
|
|||
|
Текст тип също е безполезна за Google индексира.
|
|
|
|||
|
|||
|
Голям, дебел категорично за това.
Знаете кой да чуе за дете преди няколко години, който е написал изпит хартия текст говори? В тревожно нещо е, че той не видя нищо не е наред, когато той получи обратна връзка.
|
|||
|
|||
|
Ами моята местна младши училище се позволява на децата да пишат както те говорят, толкова дълго, колкото на учителите може да чете и разбира, че това, което казват, така че техните учебници би изглежда малко като този ....
Overheard на Рейнджърс Fitbaw мач ......... "Вижте снощи, ах"-накрая имам ma ane гърба на neebours " Запомни за "telt сте, че" вещ се Тае съня кожа че кървавите изкопан О 'им лая по цяла нощ, всяка нощ, за последните 3 седмици " "Ами ах" jist каза Тае oor Мери, ah'm gonny ги сортирате oot wance, както и за всички "и един от неговите приятели каза," вие dae Уит направи тогава? " "А" jist отиде oot гърба и вдига на изкопа ower intae ma gairden ..................... видите как те кървави харесва.!! И детето ви не. |
|
|
|||
|
|||
|
Текст Говори се за да запазите съобщението възможно най-кратък от мобилен телефон, удивително речник може да бъде закупен днес с всички Текст говорят / акронимите обяснено, тъй като правилата се определят английски е да се използват, и аз го намерите доста объркваща, когато аз имам да дешифрираме пост да се разбере, че най-после на проверка на правописа тук работи добре
|
|
|
|||
|
|||
|
Уау, това беше много да абсорбират, макар и поучително.
|
|
|
|||
|
|||
|
години, U shud тип йо постове propely init M8 LOL
|