![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pohodě, nic osobního.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
A já nebyl opravdu naštvaný, tak se snaží udělat si bod v vstřícná. Všiml si toho někdo v " "Dole na post?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mě! mě!
| |||
| |||
| Text je rovněž k ničemu typu google indexovat. |
|
| |||
| |||
| Velký, tlustý rozhodně na to. Řekl někdo slyší o dítě před pár lety, kdo napsal zkouąka papíru v textu hovoří? Znepokojující věc byla, že nevidí nic špatného, když se mu dostalo zpětné vazby.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| No my místní junior školy je umožnit dětem, aby napsal, jak mluví, tak dlouho, jak se učitel může přečíst, a chápe to, co říkají, takže jejich školních učebnic by vypadat trochu takhle .... Zaslechnutý na zápas Rangers Fitbaw ......... "Viz poslední noc, ah 'ane ma nakonec dostal zpět na neebours" Nezapomeňte, a 'vy telt že' mazaný dostat tae spánku kožešin krvavé vykopal o 'jejich štěkat celou noc, každou noc, za poslední 3 týdny " "No ah 'jist řekl tae oor Mary, ah'm gonny setřídit oot wance a pro všechny" a jeden z jeho kamarádi řekli: "drobet jste DAE potom?" "A 'jist šel oot záda a zrušila Vykopali ower intae ma gairden ..................... vidět, jak jsou krvavé líbí.! A jsem kluk ne. |
|
| |||
| |||
| Speak Text vznikl udržet zprávu co nejkratší na mobilní telefon, překvapivě slovníku lze zakoupit dnes se všemi Text mluvit / akronymů je vysvětleno, jak se pravidla určují angličtině, je třeba použít, a to i dost matoucí, když jsem dešifrovat post pochopit ji nakonec se kontrola pravopisu zde funguje dobře |
|
| |||
| |||
| Wow, to bylo hodně, aby se vyrovnaly, když poučný. |
|
| |||
| |||
| ročně, u shud typ yo míst propely init M8 lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak odstranit napsáním dějin? | pest79456 | Obecné Software Chat | 9 | 4. březen 2009 21:46 |
| Kde mohu najít software, který zlepšuje mé písařské rychlost | yonilobo | Linux & Alternativní OS | 3 | 22. listopad 2008 02:44 |
| Klávesnice má Zpožděno Psaní | gunnapaul2 | Obecné Software Chat | 4 | 10. prosince 2007 00:26 |
| Typizace tutor pro Linux | PyroTails | Linux & Alternativní OS | 3 | 25. října 2007 23:28 |
| Thread Nástroje | |
| |