![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είναι κουλ, δεν προσωπικού.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Και δεν ήμουν πραγματικά θυμωμένος, απλά προσπαθώ να κάνω μια παρατήρηση σε ένα φιλικό τρόπο. Μήπως κάποιος την ανακοίνωση " "Στο κάτω μέρος της μετά;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
εμένα! εμένα!
|
|||
|
|||
|
Κείμενο του είδους είναι επίσης άχρηστο για google ευρετηρίου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μήπως κάποιος ακούσει το παιδί πριν από δύο χρόνια που έγραψε σε εξετάσεις χαρτί στο κείμενο μιλήσω; Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βλέπω τίποτα λάθος ήταν όταν έλαβε ανατροφοδότηση.
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν μου junior τοπικό σχολείο είναι που επιτρέπει στα παιδιά να γράψουν όπως μιλούν, όσο ο δάσκαλος μπορεί να διαβάσει και να καταλαβαίνει τι λένε, τόσο τους σχολικά βιβλία θα εξετάσουμε λίγο σαν αυτό ....
Overheard σε Rangers Fitbaw αγώνα ......... "Βλέπε τελευταία νύχτα, ah" ma ANE τελικά πήρε πίσω στην neebours " Θυμηθείτε μια «telt υμείς ότι μια" πανούργος get τάε ύπνο γούνας που αιματηρή θηλές ζώου o 'Barking δικό τους όλο το βράδυ, κάθε βράδυ, για τις τελευταίες 3 εβδομάδες " "Λοιπόν ah 'jist είπε τάε oor Mary, ah'm gonny είδος τους oot wance και για όλους» και ένα από τα φιλαράκια είπε, "τί έκανε υμείς Dae τότε;" "Α" jist πήγε oot τα πίσω και την άρση θηλές ζώου ower intae ma gairden ..................... δούμε πώς αιματηρή αρέσει.!! Κι εγώ παιδί σας δεν. |
|
|
|||
|
|||
|
Κείμενο Μιλήστε εμφανίστηκε το μήνυμα για να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομη για ένα κινητό τηλέφωνο, εκπληκτικά ένα λεξικό μπορεί να αγοραστεί σήμερα μιλούν με όλους Κείμενο / αρκτικόλεξα εξηγείται, όπως οι κανόνες που καθορίζουν τα αγγλικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται και θεωρώ αρκετά σύγχυση όταν έχω να αποκωδικοποιήσει μια θέση για να την κατανοήσουν, τέλος, η Ορθογραφικός έλεγχος εδώ λειτουργεί καλά
|
|
|
|||
|
|||
|
Ουάου, αυτό είχε πολλά να απορροφήσει, αν και διαφωτιστική.
|
|
|
|||
|
|||
|
έτους, u shud τύπου yo θέσεις propely init M8 lol
|