![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
It's cool, ništa osobno.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
I nisam bila jako ljuta, samo pokušava napraviti točku na prijateljski način. Da li itko primijetiti " "Na dnu post?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
mene! mene!
|
|||
|
|||
|
Text type je beskorisno za google indeksiranje.
|
|
|
|||
|
|||
|
A big, fat definitivno za to.
Da li je itko čuti o kozlićem prije par godina koji je pisao ispit rad u tekstu govoriti? The zabrinjavajuća stvar je da on ne vidi ništa što nije u redu kad je dobio povratne informacije.
|
|||
|
|||
|
Pa moje lokalne juniorska škola dopuštajući djeci da napišete kako se govori, tako dugo dok je nastavnik može čitati i razumije što oni govore, tako da njihove školske knjige bi izgledati ovako malo ....
Overheard na Rangers Fitbaw utakmicu ......... "Vidi sinoć, ah 'ma Ane napokon dobio natrag na neebours" Zapamti a 'telt vi da je "zakopčan get Tae spavati fur da krvničkom iskopali o' njihovo lajanje cijelu noć, svaku noć, u zadnjih 3 tjedna" "Pa ah 'jist Tae oor reče Mariji, ah'm gonny ih poredati oot wance i za sve" i jedan od njegovih pals, rekao je, "mrvica DAE onda vi učinili?" "A" jist ode oot leđa i ukinulo je dug ower intae ma gairden ..................... vidjeti kako oni krvničkom svidjeti.! A ja ti ne jarić. |
|
|
|||
|
|||
|
Tekst je došao Govorite o zadržati kao kratku poruku što je više moguće na mobilnom telefonu, zapanjujuće rječnik danas se mogu kupiti na svim Tekst govori / Kratice objašnjeno, kao što je engleski definirati pravila koja će se koristiti, a ja ga pronaći prilično zbunjujuće kad sam da dešifrirati post razumjeti ga, na kraju je spell checker ovdje dobro radi
|
|
|
|||
|
|||
|
Wow, to je dosta da bi se apsorbirali, enlightening ipak.
|
|
|
|||
|
|||
|
godine, u shud tipa Yo posts propely init m8 lol
|