![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Semmi baj, semmi személyes.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
És én nem voltam igazán dühös, csak arra törekedjünk, hogy pont egy barátságos módon. Keresett valaki észre " "Alján a posztra?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| engem! engem!
| |||
| |||
| Text típus is haszontalan a Google indexelő. |
|
| |||
| |||
| A nagy, kövér, hogy véglegesen. Keresett valaki hallani a gyerek egy pár évvel ezelőtt, aki írt egy vizsga papírt szöveg beszél? Az aggasztó volt, hogy nem látok semmit tévedett, mikor érkezett visszajelzés.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Hát én a helyi iskola számára lehetővé teszi a fiatal gyermekek írni, mivel beszélni, amíg a tanár tud olvasni és érti, mit mond, így az iskolai könyvek, hogy megvizsgálja egy kicsit, mint ez .... Kihallgatta a Rangers Fitbaw egyeznek ......... "Lásd a múlt éjjel, ah" Végül kaptam ma ANE vissza a neebours " Ne feledje, a "ti telt, hogy egy" okos kap TAE aludni prémükért hogy véres ásott o 'övék ugat egész éjjel, minden éjjel, az elmúlt 3 hét " Hát ah "jist mondta TAE oor Mária, ah'm gonny sorrend őket oot wance és minden", és az egyik Pals mondta, "nem ti whit DAE akkor? "A" jist ment oot hátra és felemelte a ásott Ower intae ma gairden ..................... hogyan véres tetszik.! És én akkor gyerek sem. |
|
| |||
| |||
| Beszéljen szöveg jött, hogy az üzenetet a lehető legrövidebb egy mobiltelefon, meglepően szótár megvásárolható ma minden szöveg beszél / betűszók magyarázható, mivel a szabályok meghatározzák angol fel kell használni, és úgy vélem, hogy nagyon zavaró, ha van megfejteni utáni értelmezi, végül a helyesírás-ellenőrző itt jól működik |
|
| |||
| |||
| Hú, ez nagyon sokat kell felvenni, felvilágosításához is. |
|
| |||
| |||
| évben, és shud yo típusú álláshely propely init m8 lol |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan törölhetek tipizálási története? | pest79456 | General Chat szoftver | 9 | 4. március 2009 21:46 |
| Hol találok egy olyan szoftver, amely javítja az én gépelési sebesség | yonilobo | Linux és OS Alternatív | 3 | 22. november 2008 02:44 |
| Billentyűzet késleltette Tipizáló | gunnapaul2 | General Chat szoftver | 4 | 10. december 2007 00:26 |
| Typing tutor for Linux | PyroTails | Linux és OS Alternatív | 3 | 25. október 2007 23:28 |
| Téma eszközök | |
| |