![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
זה מגניב, שום דבר לא אישי.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
ואני לא היה ממש כועס, רק מנסה להפוך את נקודת ידידותי הדרך. האם מישהו מבחין " "בחלק התחתון של ההודעה?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני! אני!
|
|||
|
|||
|
סוג הטקסט הוא גם חסר תועלת עבור Google לאינדקס.
|
|
|
|||
|
|||
|
גדול, שמן בהחלט כן.
האם מישהו שומע על ילד כמה שנים לפני שכתב על נייר הבחינה ב הטקסט מדבר? את הדבר היה לדאוג כי הוא לא רואה כלום טעה כאשר קיבל משוב.
|
|||
|
|||
|
טוב שלי, ג 'וניור בית הספר המקומי הוא מרשה לילדים לכתוב כמו שהם מדברים, כל עוד המורה יכול לקרוא את זה ואת מבינה את מה שהם אומרים, אז את בית הספר ספרים ייראה קצת כמו זה ....
Overheard בכל Rangers Fitbaw התאמה ......... "ראה אתמול בלילה, אה 'סוף סוף יש אימא ane חזרה על neebours" זכור א 'כי אתם telt' ערמומי לקבל tae אבנית לישון כי דם O דד 'barking שלהם כל לילה, כל לילה, מזה 3 שבועות " "טוב, אה 'jist אמר tae oor מרי, ah'm gonny למיין אותם oot wance ולכל" ואחד של חברים שלו, אמר, "עשה שמץ dae אז אתם?" "א 'jist הלך oot את הגב הרים את דד ower intae MA gairden ..................... לראות כיצד הם מאוד אוהבים את זה.!! ואני לא ילד אתה. |
|
|
|||
|
|||
|
טקסט דבר הגיע עוד על מנת לשמור את ההודעה כפי קצר ככל האפשר על הטלפון הנייד, amazingly במילון של היום ניתן לרכוש עם כל הטקסט מדבר / acronyms הסביר, לפי הכללים המגדירים אנגלית היא לשמש ואני מוצא את זה די מבלבל כאשר יש לי כדי לפענח את ההודעה כדי להבין את זה, לבסוף לאית 'בודק את עובדת כאן טוב
|
|
|
|||
|
|||
|
וואו, זה היה הרבה לקלוט, למרות enlightening.
|
|
|
|||
|
|||
|
השנה, יו U shud סוג הודעות propely init m8 lol
|