![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's cool, nieko asmeniška.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Ir aš iš tikrųjų nebuvo piktas, tiesiog bando padaryti taškas patogiu būdu. Did anyone notice " "Ne iš po apačios?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| man! man!
| |||
| |||
| Tekstas tipas yra taip pat nenaudinga Google indeksavimas. |
|
| |||
| |||
| Big, riebalų tikrai tai. Ar kas nors girdėti apie Kid prieš porą metų, kuris parašė egzaminą popieriuje teksto kalbėti? Susirūpinimą dalykas buvo tas, kad jis nemato nieko, buvo klaidingas, kai jis gavo atsiliepimą.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Na mano vietos junior mokykloje leisti vaikams parašyti, kaip jie sako, kol mokytojas gali jį skaityti ir supranta, ką jie sako, kad jų vadovėlių atrodys mažai, kaip šis .... Netyčia ne reindžeris Fitbaw rungtynės ......... "See last night, ah" pagaliau gavo magistro ane atgal neebours " Prisiminti "telt jūs, kad" gudrus gauti TAE miego kailio, kad kruvinų kasti o "jiems loti visą naktį, kiekvieną naktį, per pastaruosius 3 savaites" "Na Ah 'jist sakė TAE Oor Marija, ah'm gonny rūšiuoti oot wance ir visiems" ir vieną jo draugai pasakė: "Sekminių Ar jūs DAE tada?" "" Jist išvyko oot atgal ir panaikinti iškasti ower intae MA gairden ..................... pamatyti, kaip jos kruvinas patinka.! Ir aš Dėkojame. |
|
| |||
| |||
| Tekstas Kalbėk atsirado saugoti prane ¹ im ± kaip galima trumpesnė su mobiliuoju telefonu, nuostabiai žodyną galima įsigyti šiandien visas tekstas kalbėti / akronimai paaiškinta, kaip taisyklės apibrėžia anglų kalba yra naudojama ir man atrodo gana paini, kai aš iššifruoti paštu suprasti, galiausiai rašybos tikrintuvas čia veikia gerai |
|
| |||
| |||
| Oho, tai buvo daug sugeria, Enlightening nors. |
|
| |||
| |||
| metus, u shud tipo yo Žinutės propely init m8 Lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip ištrinti rašyti istoriją? | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 4 kovas 2009 21:46 |
| Kur rasti programinę įrangą, kuri pagerina mano spausdinimo greitis | yonilobo | Linux & Alternative OS | 3 | Lapkritis 22, 2008 02:44 |
| Klaviatūros buvo atidėtos Typing | gunnapaul2 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 10 gruodis 2007 00:26 |
| Typing tutor for Linux | PyroTails | Linux & Alternative OS | 3 | 25 spalis 2007 23:28 |
| Temos įrankiai | |
| |