![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's cool, nekas personisks.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Un es patiešām nebija dusmīgs, tikai cenšas padarīt vietu draudzīgā veidā. Vai kāds paziņojums " "Pēc apakšā pastu?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| es! es!
| |||
| |||
| Teksta veids ir arī nelietderīgi, google indeksācija. |
|
| |||
| |||
| Liels, tauki noteikti uz to. Vai kāds uzzināt par kazlēnu pāris gadus atpakaļ, kas rakstīja eksāmens papīra teksta runā? Satraucoši ir tas, ka viņš neredzēja, kaut kas bija nepareizi, kad viņš saņēma komentārus.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Nu mana vietējo jaunākais skolā ir sniegt bērniem rakstīt, jo tie runā, kamēr skolotājs var lasīt un saprot, ko viņi saka, lai viņu skolas grāmatas izskatīsies nedaudz līdzīgs šim .... Overheard at Rangers Fitbaw spēles ......... "Skat pēdējā nakts, ah" beidzot ieguva ma ANE atpakaļ neebours " Atcerēties "telt jūs, ka" izmanīgs iegūt tae gulēt kažokādas asiņainā zemnīca o "savējo riešana visu nakti, katru nakti, par pēdējo 3 nedēļu" Nu ah "jist teica tae oor Mary ah'm gonny šķirot tos oot wance un visiem", un viens no viņa pals teica: "mazumiņš nebija jūs Dae tad?" "" Jist devās oot atpakaļ un pacēla raka Pamatizglītības intae ma gairden ..................... redzēt, kā viņi asiņainu patīk.! Un es mazulis jums nav. |
|
| |||
| |||
| Teksts Runā radās, lai saglabātu ziņu pēc iespējas īsākam par mobilo tālruni, apbrīnojami vārdnīcu var iegādāties jau šodien, izmantojot visu tekstu runā / akronīmi paskaidrots, kā noteikumi nosaka angļu valodā ir paredzēts lietot, un man šķiet diezgan mulsinoši, kad man ir lai atšifrētu pastu saprotu, visbeidzot pareizrakstības pārbaudītājs šeit strādā labi |
|
| |||
| |||
| Wow, tas bija daudz absorbē, izskaidrojošs though. |
|
| |||
| |||
| gadu, u shud tipa yo posts propely init m8 lol |
![]() |
|
| Bookmarks |