![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's cool, nic osobistego.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
I nie był naprawdę wściekły, po prostu próbuje nawiązać punkt w przyjazny sposób. Czy ktoś zauważają " "Na dole postu?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mnie! mnie!
| |||
| |||
| Tekst typu jest również bezużyteczny google indeksowania. |
|
| |||
| |||
| Wielkie, tłuszcz z pewnością do tego. Czy ktoś usłyszeć o dziecko kilka lat temu, który napisał egzamin papier tekst mówić? Niepokojącego rzeczą było, że nie widzi niczego złego, gdy był otrzymał opinię.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Cóż mój młodszy lokalnej szkoły umożliwiające dzieciom napisać jak mówią, tak długo, jak nauczyciel może je odczytać i rozumie, co oni mają do powiedzenia, więc ich szkolnych wyglądają trochę tak .... Overheard na mecz Rangers Fitbaw ......... "Zobacz ubiegłej nocy, ah" ostatecznie dostał ma ane z powrotem na neebours " Pamiętaj, a "wy telt że" canny uzyskać Tae snu futra krwawe Drążyłem o "ich korowanie całą noc, co noc, w ciągu ostatnich 3 tygodni" "Dobrze ah" treść powiedział Tae oor Maryja, ah'm gonny posortować je oot wance i dla wszystkich ", a jednym z jego pals powiedział:" krzta uczyniliscie DAE potem? " "A" treść poszedł oot plecy i zniósł Drążyłem ower intae ma gairden ..................... zobaczyć jak krwawe like it.! I ty nie dzieciak. |
|
| |||
| |||
| Tekst Speak powstała, aby wiadomość jak najkrótszy na telefon komórkowy, zadziwiająco słownika można nabyć dziś rozmawiać ze wszystkimi Tekst / akronimy wyjaśniono, jak określają zasady angielski jest używany i znaleźć to dość kłopotliwe, gdy mam rozszyfrowywać po to, aby zrozumieć, wreszcie sprawdzanie pisowni tutaj dobrze |
|
| |||
| |||
| Wow, to było dużo do wchłonięcia, oświecania though. |
|
| |||
| |||
| roku, u shud yo typu stanowisk propely init m8 lol |