![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E misto, nimic personal.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Şi eu nu am fost foarte suparat, doar încerc să fac un punct într-un mod prietenos. Te-anunţ de oricine " "În partea de jos a posta?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pe mine! pe mine!
| |||
| |||
| Tip de text este, de asemenea, inutil pentru indexarea google. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Te-aud pe cineva despre copilul o pereche de ani în urmă, care a scris un examen de hârtie în text vorbesc? Îngrijorător de lucru a fost faptul că el nu se vedea nimic in neregula a fost atunci când a primit feedback-ul.
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ei bine mi locale junior şcoală este să permită copiilor să scrie ca ei vorbesc, atât timp cât profesorul poate citi şi a înţelege ceea ce spune, asa ca lor şcoală cărţi ar uita un pic ca asta .... Auzit de la un meci de Rangers Fitbaw ......... "Pentru ultima noapte, ah" În cele din urmă ma ane-am întors de pe neebours " Aminteste-ti un "telt YE că un" şmecher primi tae dormi blană că sângeroase sap o 'al lor care latră toată noaptea, în fiecare noapte, pentru ultimii 3 săptămâni " "Ei bine ah" jist spus tae oor Mary, ah'm gonny le sortaţi oot wance şi pentru toţi "şi unul dintre amicii lui a spus," a făcut pic YE DAE apoi? " "A" jist mers oot spate şi ridicat de ţâţă ower intae ma gairden ..................... a se vedea modul în care acestea sângeroase place.!! Şi eu nu te copil. |
|
| |||
| |||
| Text venit Vorbeste despre mesaj pentru a menţine cât mai scurt posibil de pe un telefon mobil, surprinzator un dicţionar pot fi achiziţionate de astăzi, cu toate Text vorbesc / acronime a explicat, în calitate de reguli este de a defini engleză fi utilizate şi i se pare destul de confuz, atunci când i-au pentru a descifra un post de a înţelege aceasta, în cele din urmă vraja Checker aici funcţionează bine |
|
| |||
| |||
| Wow, asta a fost o mulţime de a absorbi, deşi edificator. |
|
| |||
| |||
| an, de tip u shud yo posturi propely init M8 lol |
![]() |
|
| Marcaje |