![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to v pohode, nič osobného.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
A já nebol naozaj naštvaný, tak sa snaží urobiť si bod v vstřícná. Všiml si toho někdo v " "Dole na post?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mě! mě!
| |||
| |||
| Text je tiež k ničomu typu google indexovať. |
|
| |||
| |||
| Veľký, tlstý rozhodně na to. Povedal niekto počuje o dieťa pred pár rokmi, kto napísal skúąka papiera v texte hovorí? Alarmujúca vec bola, že nevidí nič zlého, keď sa mu dostalo spätnej väzby.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| No my miestnej junior školy je umožniť deťom, aby napísal, ako hovorí, tak dlho, ako sa učiteľ môže prečítať, a chápe to, čo hovoria, takže ich školských učebníc by vyzerať trochu takhle .... Zaslechnutý na zápas Rangers Fitbaw ......... "Pozri poslednú noc, ah 'ane ma nakoniec dostal späť na neebours" Nezabudnite, a 'vy telt že' mazaný dostať tae spánku kožušín krvavé vykopal o 'ich štěkat celú noc, každú noc, za posledné 3 týždne " "No ah 'jist povedal tae oor Mary, ah'm gonna zotrieďiť OOT wance a pre všetkých" a jeden z jeho kamaráti povedali: "drobet ste DAE potom?" "A 'jist šel OOT chrbát a zrušila vykopali ower inta ma gairden ..................... vidieť, ako sú krvavé páči.! A jsem kluk ne. |
|
| |||
| |||
| Speak Text vznikol udržať správu čo najkratšie na mobilný telefón, prekvapivo slovníka možno zakúpiť dnes sa všetkými Text hovoriť / akroným je vysvetlené, ako sa pravidlá určujú angličtine, je potrebné použiť, a to aj dosť mätúce, keď som dešifrovať post pochopiť ju nakoniec sa kontrola pravopisu tu funguje dobre |
|
| |||
| |||
| Wow, to bolo veľa, aby sa vyrovnali, keď poučný. |
|
| |||
| |||
| ročne, u shud typ yo miest propely init M8 lol |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako odstrániť napísaním dejín? | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 9 | 4. marec 2009 21:46 |
| Kde môžem nájsť softvér, ktorý zlepšuje mojej pisárske rýchlosť | yonilobo | Linux & Alternatívne OS | 3 | 22. november 2008 02:44 |
| Klávesnice má Oneskorené Písanie | gunnapaul2 | Všeobecné Software Chat | 4 | 10. decembra 2007 00:26 |
| Typizácia tutor pre Linux | PyroTails | Linux & Alternatívne OS | 3 | 25. októbra 2007 23:28 |
| Thread Tools | |
| |