![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ит'с цоол, ништа лично.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
И нисам била јако љута, само покушава направити тачку на пријатељски начин. Да ли је неко приметити " "На дну пост?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мене! мене!
| |||
| |||
| Текст тыпе је бескорисно за гоогле индексирање. |
|
| |||
| |||
| А биг, фат дефинитивно за то. Да ли је ико чути о козлићем пре пар година који је писао испит рад у тексту говорити? Тхе забрињавајућа ствар је да он не види ништа што није у реду кад је добио повратне информације.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Па моје локалне јуниорске школа допуштајући деци да напишете како се говори, тако дуго док је наставник може читати и разуме што они говоре, тако да њихове школске књиге би изгледати овако мало .... Оверхеард на Рангерс Фитбау утакмицу ......... "Видите синоћ, ах 'ма Ане напокон добио назад на неебоурс" Запамти а 'телт ви да је "закопчан гет Тае спавати фур да крвничком ископали о' њихово кора дрвета целу ноћ, сваку ноћ, у задњих 3 недеље" "Па ах 'јист Тае оор рече Марији, ах'м гонны их поредати оот уанце и за све" и један од његових палс, рекао је, "мрвица ДАЕ онда ви урадили?" "А" јист оде оот леђа и укинуло је дуг оуер интае ма гаирден ..................... видјети како они крвничком свидети.! А ја ти не дете. |
|
| |||
| |||
| Текст је дошао Говорите о задржати као кратку поруку што је више могуће на мобилном телефону, запањујуће речник данас се могу купити на свим Текст говори / Скраћенице објашњено, као што је енглески дефинисати правила која ће се користити, а ја га пронаћи прилично збуњујуће кад сам да дешифрирати пост разумети га, на крају је спелл Цхецкер овде добро ради |
|
| |||
| |||
| Уоу, то је доста да би се апсорбирали, енлигхтенинг ипак. |
|
| |||
| |||
| године, у схуд типа Ыо постс пропелы инити м8 лол |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да избришете утипкајући историје? | пест79456 | Уопштено Софтуаре Цхат | 9 | 4 март 2009 21:46 |
| Где могу наћи програм који побољшава брзину мој куцате | ыонилобо | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 22 новембар 2008 02:44 |
| Кеыбоард Хас Ажурира тыпинг | гуннапаул2 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 10 децембар 2007 00:26 |
| Тыпинг тутор за Линукс | ПыроТаилс | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 25 октобар 2007 23:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |