![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu, hiçbir şey kişisel serin.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Ve gerçekten de, sadece bir dost bir biçimde anlatmaya çalışıyorum kızgın değil ben. Kimseye haber mi bu " "Yazının altındaki?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bana! bana!
| |||
| |||
| Metin türü Google indeksleme için yararsızdır. |
|
| |||
| |||
| Bir büyük, bu kesinlikle için yağ. Herkes kısa konuşmak bir sınav kağıdı yazıldı çocuk yıl önce bir çift hakkında duydun mu? Bu endişe verici şey, o zaman geribildirim alınan yanlış olduğunu bir şey görmedik oldu.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
|
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| İyi Yerel ilkokul öğretmeni olarak okumak ve onlar, bu yüzden okul kitapları bu .... gibi küçük bir göz de ne diyorsun anlamış gibi, bu kadar uzun konuşmak çocukların yazmaya allowing Overheard bir Rangers Fitbaw maç ......... at "Dün gece, bakın Ah 'nihayet neebours geri ANE anne" var Bir 'telt ki bir' hoş bu kanlı kazdık Tae uyku kürk almak unutmayın o 'onların bütün gece havlayan, her gece, son 3 hafta için "Peki ya 'jist Tae oor Mary, gonny oot wance bunları sıralamak ah'm ve tüm" ve onun bir arkadaşım, "katiyen sonra siz dae mi söyledi?" "A 'jist arka oot gitmiş ve anne gairden ..................... intae ower nasıl bu gibi kanlı görmek kazdık kaldırdı.! Ve ben çocuk değil. |
|
| |||
| |||
| Metin konuşun ilgili olası bir cep telefonu olarak kısa mesaj olarak tutmak için inanılmaz bir sözlük bugün Metin konuşmak ile satın alınabilir / gibi kuralları İngilizce tanımlamak Acronyms anlatılanları geldi kullanılmak üzere ve bu oldukça zaman şaşırtıcı I have bulmak anlamak için, burada son bir yazım denetimi sonrası çözmek için iyi çalışıyor |
|
| |||
| |||
| Vay be, bu emmemesi için çok, ama aydınlatıcı oldu. |
|
| |||
| |||
| yıl, u shud türü sen mesajlar propely M8 lol Init |
![]() |
|
| Bookmarks |