![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це круто, нічого особистого.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
І я не був насправді сердиться, просто намагався зробити зауваження по-дружньому. Хто-небудь помітив " "В кінці повідомлення?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мене! мене!
| |||
| |||
| Тип тексту також марно Google для індексації. |
|
| |||
| |||
| Великий, товстий, що безумовно. Хто-небудь чув про Kid пару років тому хто писав іспит у тексті говорити? Тривожним було те, що він нічого не бачив був неправий, коли він отримав зворотний зв'язок.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
|
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ну мій молодший місцевої школи дозволяє дітям писати, як вони кажуть, поки вчитель може прочитати його і розуміє, що вони говорять, так що їх шкільні підручники буде виглядати так мало .... Підслухати на матч ......... Рейнджерс Fitbaw "Див останнє ніч, ах" нарешті отримав MA Ані назад на neebours " Пам'ятайте 'TELT Чи ви, що' хитрий отримати Tae хутро сон, що криваві вирили O 'їх гавкіт всю ніч, кожну ніч, протягом останніх 3 тижнів " "Ну ах 'Jist сказав Tae OOR Марія, ah'm Gonny відсортувати ОКТ wance і для всіх" і один з його приятелів сказав: "Духи Де ж ви тоді? "Jist 'ОКТ пішов назад і підняв вирили Ower intae MA gairden ..................... побачити, як вони криваві подобається.! І я вам не дитина. |
|
| |||
| |||
| Текст Говори прийшли близько зберегти повідомлення як можна більш короткої по мобільному телефону, дивно словник можна купити сьогодні весь текст говорять / скорочених пояснити, як правила визначення Англійська буде використовуватися і я вважаю це дуже заплутаною, коли я розшифрувати посаду щоб зрозуміти його, нарешті, перевірку орфографії тут добре працює |
|
| |||
| |||
| Вау, це було багато для поглинання, хоча і просвітницька. |
|
| |||
| |||
| Рік, U шуд посадах років Тип propely ініціалізації M8 LOL |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як видалити набравши історії? | pest79456 | General Software чат | 9 | 4 березня 2009 21:46 |
| Де я можу знайти програмне забезпечення, яке підвищує швидкість набору тексту мого | yonilobo | Linux & альтернативних ОС | 3 | 22 листопада 2008 02:44 |
| Клавіатура затримало введення | gunnapaul2 | General Software чат | 4 | 10 грудня 2007 00:26 |
| Клавіатурний тренажер для Linux | PyroTails | Linux & альтернативних ОС | 3 | 25 жовтня 2007 23:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |