![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem přemýšlel, proč tam isnt možnost nahrávat soubory jako avi, mp3, mpeg etc theres byly milióny krát IVE kde chtěl nahrát obrazovky zaznamenané video pro rychlé a snadné guid. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nahrát do kdy?
| |||
| |||
| Myslel jsem, že nahrajete na YouTube či jiném místě similer byla jediná možnost, jen dvojí kontroly. Ale myslím, že to nechá to být nazdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stačí dát je na youtube pak vložit zde.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy s YouTube upload | Sandra | Multimedia & Kodeky | 3 | 12. ledna 2009 17:15 |
| Homemade Videos - Home Made Video | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 8 | 5. června 2008 15:46 |
| Již nemůže nahrát fotky do IE nebo Firefox | jondemassey | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 6 | 30. ledna 2008 19:44 |
| Nováček chce nahrát obrázek | ken979 | Obecné Software Chat | 4 | 13. listopadu 2007 17:51 |
| Upload / Download Poměr | quinda | Web Design, hosting & SEO | 1 | 21. října 2006 15:06 |
| Thread Nástroje | |
| |