![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Csodálkoztam, hogy miért ott isnt lehetőség feltölteni a fájlokat, mint például avi, mp3, mpeg, stb ott volt millió alkalommal, amikor ive akarta feltölteni a képernyőn videó a gyors és egyszerű guid. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Töltse fel, hogy hol?
| |||
| |||
| Azt hittem, feltölteni a YouTube vagy más similer helyén volt az egyetlen lehetőség, csak a kettős ellenőrzés. De azt hiszem, majd hagyjuk el cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak tedd a YouTube-on, majd embed őket ide.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák a YouTube-feltöltés | Sandra | Multimédia és kodekek | 3 | 12. január 2009 17:15 |
| Homemade Videos - Házikészítésű Videók | ComputerGuy | Multimédia és kodekek | 8 | 5. jún 2008 15:46 |
| Már nem tudják feltölteni a képeket az IE és a Firefox | jondemassey | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 30. január 2008 19:44 |
| Newbie szeretne feltölteni képet | ken979 | General Chat szoftver | 4 | 13. november 2007 17:51 |
| Feltöltési / letöltési arány | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 21. október 2006 15:06 |
| Téma eszközök | |
| |