![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я було цікаво, чому там хіба можливість завантажувати файли, такі як AVI, MP3, MPEG і т.д. Theres були мільйони разів, де Ive хотів завантажувати записане відео екран для швидкої і легкої GUID. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажити зараз куди?
| |||
| |||
| Я думала, завантаження на YouTube або іншого similer сайт був єдиним варіантом, просто подвійної перевірки. Але я думаю, иль залишити Cheers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто поставте їх на YouTube потім вставляти їх тут.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з YouTube завантажити | Сандра | Мультимедіа & кодеки | 3 | 12 січня 2009 17:15 |
| Homemade Videos - Home Made Відео | ComputerGuy | Мультимедіа & кодеки | 8 | 5 червня 2008 15:46 |
| Більше не може завантажити фотографії IE або Firefox | jondemassey | Веб-браузери & FTP-клієнти | 6 | 30 січня 2008 19:44 |
| Новачок хоче, щоб завантажити фотографію | ken979 | General Software чат | 4 | 13 листопада 2007 17:51 |
| Завантаження / вивантаження співвідношення | quinda | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 21 жовтня 2006 15:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |