![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ние търсим за доброволно да се актуализират и поддържат нашата секция Файлове.
Той е бил малко пренебрегвани в миналото, и ние искаме да я дам нов удар и да го направи полезен ресурс. На служителите в момента има много работа, така вече имаме нужда от някой нов. Вие ще трябва да имат отлични правописни и око за детайли с наличността, тъй като това ще изисква известно време повечето дни. Отговор по-долу, ако се интересувате. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо вие misspelt доброволец, бих искал да, но аз съм на Линукс повече, отколкото аз съм толкова прозорци Не знам дали аз ще бъда до спекулация с най-новите Windows програми
| |||
| |||
| Това няма никакво значение, както казах всичко, което е нужно е време и възможност за използване на клавиатура и мишка. |
|
| |||
| |||
| тя зависи от това колко време е необходимо, аз имам много работа училище в момента, как ще сложи програми там, нали не ни казва какво да правя такива или просто намери добър приложения |
|
| |||
| |||
| Cew, как защо и кога ще бъде обяснено, когато даден кандидат е бил намерен. Първоначално аз просто искам да знам, ако имате време да го направя като това е единственият най-важен фактор. Вероятно ще се вземат 30 минути на ден или поне така предполагам, зависи от това как сте най-бързо копиране и вмъкване. |
|
| |||
| |||
| yeh OK болни Im кажа за него |
|
| |||
| |||
| PM Изпратени. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| Длъжност запълнени. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ необходими | teenee23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 30 декември 2008 година 13:34 |
| Ей всички необходими Помощ | robk89 | Общи Хардуер Чат | 14 | 21 ноември 2007 10:53 |
| Помощ необходими | aeroken1 | Общи Хардуер Чат | 8 | 22 Авг 2007 06:42 |
| Помощ необходими | doomjeffs | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 12 Авг 2007 04:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |