![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ζητούνται εθελοντές για να ενημερώσει και να διατηρήσουμε την ενότητα downloads.
Ήταν κάπως παραμεληθεί κατά το παρελθόν και θέλουμε να δώσουμε μια νέα κλωτσιά και να καταστεί ένα χρήσιμο πόρο. Το σημερινό προσωπικό της έχουν πολλά να κάνουμε ήδη γι 'αυτό χρειαζόμαστε ένα νέο. Θα πρέπει να έχουν άριστη ορθογραφία και τα μάτια για τις λεπτομέρειες, μαζί με τη διαθεσιμότητα, καθώς αυτό θα απαιτήσει κάποιο χρόνο τις περισσότερες ημέρες. Απάντηση στη συνέχεια, αν σας ενδιαφέρει. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| off misspelt πρώτη σας εθελοντής, θα ήθελα να είμαι όμως σε περισσότερα από linux είμαι τόσο παράθυρα i dont ξέρω αν θα είμαι μέχρι spec με τα τελευταία προγράμματα των Windows
| |||
| |||
| Αυτό δεν θα το θέμα, όπως είπα και όλα όσα χρειάζεται είναι ο χρόνος και η ικανότητα χρήσης του πληκτρολογίου και του ποντικιού. |
|
| |||
| |||
| αυτό εξαρτάται από το πόσο χρόνο χρειάζεται έχω πολλά σχολική εργασία αυτή τη στιγμή, πώς θα θέσει τα προγράμματα εκεί πάνω, εσείς μας λέει τι να κάνουμε αυτά ή μόλις βρούμε καλές εφαρμογές |
|
| |||
| |||
| Cew, πώς και γιατί, όταν θα πρέπει να εξηγηθεί, όταν ένας υποψήφιος έχει βρεθεί. Αρχικά, θέλω απλώς να ξέρω αν έχετε το χρόνο να το κάνει με αυτό που είναι το πιο σημαντικό παράγοντα. Πιθανότατα θα χρειαστούν 30 λεπτά ή μέχρι την ημέρα Μάλλον, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα είναι σε αντιγραφή και επικόλληση. |
|
| |||
| |||
| yeh im ok κακή πω για αυτό |
|
| |||
| |||
| PM Σταλθέντα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| Παραγεμισμένα θέση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια που απαιτείται | teenee23 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 30 Δεκ. 2008 13:34 |
| Hey όλα, χρειάζεται βοήθεια | robk89 | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 21 Νοε 2007 10:53 |
| Βοήθεια που απαιτείται | aeroken1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 22 Αυγ 2007 06:42 |
| Βοήθεια που απαιτείται | doomjeffs | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 12 Αυγ 2007 04:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |