![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi smo u potrazi za dobrovoljac ažurirati i održavati našu downloads sekcije.
Prošlo je malo zapostavljena u prošlosti i želimo mu dati svježu kick i čine ga koristan resurs. Sadašnja osoblje imati puno učiniti već zato nam treba netko novi. Morat ćete imati odličan pravopis i oko za detalj uz dostupnost, jer to će zahtijevati određeno vrijeme većina dana. Odgovori dole ako ste zainteresirani. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najprije od vas misspelt dobrovoljca, želio bih, ali ja sam na Linuxu više od prozora, tako sam ja dont znati ako ću biti do špekulacija sa najnoviji Windows programi
| |||
| |||
| To neće materije, kao što sam rekao sve što Vam je potrebno je vrijeme i mogućnost za korištenje tipkovnice i miša. |
|
| |||
| |||
| to ovisi o tome koliko vremena je potrebno da imam puno rada škole u ovom trenutku, kako staviti programe gore, zar nam govori što oni ili mi jednostavno pronaći dobre programe |
|
| |||
| |||
| Cew, kako zašto i kada će biti objašnjeno kada kandidat je pronađen. Isprva JA pravedan ištanje to znati ako imate vremena za to učiniti kao da je jedini najvažniji čimbenik. Vjerojatno će potrajati 30 minuta ili na taj način JA pogodak na dan, ovisi o tome koliko brzo ste na kopiranje i lijepljenje. |
|
| |||
| |||
| yeh ok ill say im se za to |
|
| |||
| |||
| Poslano PM. Hvala. |
|
| |||
| |||
| Pozicija ispuna. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć potrebna | teenee23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 30. prosinac 2008 13:34 |
| Hej svima, potrebna pomoć | robk89 | General Hardware Chat | 14 | 21. studeni 2007 10:53 |
| Pomoć potrebna | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | 22. kolovoz 2007 06:42 |
| Pomoć potrebna | doomjeffs | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 12. kolovoz 2007 04:37 |
| Thread Tools | |
| |