![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| We are looking for önkéntes frissítésére és tart fenn a letöltések részt.
Ez egy kicsit elhanyagolt a múltban, és azt akarjuk, hogy ez egy újabb rúgás, és ezzel egy hasznos forrás. A jelenlegi alkalmazottak pedig sok a teendő a már így kell valaki új. Meg kell, hogy kiváló helyesírási és szemet részletesen együtt elérhetőségét, mivel ez lesz szükség egy ideje nagy nap. Válasz alatt, ha érdekel. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elõször is meg misspelt önkéntes, szeretnék, de én vagyok a linux több mint én ablakot úgy én dont tud, ha lesz a spec a legújabb Windows-programok
| |||
| |||
| Az nem baj, mint mondtam minden amire szükséged van az idő, és arra, hogy egy billentyűzet és egér. |
|
| |||
| |||
| attól függ, hogy mennyi időre van szükség, van egy csomó iskolai munka abban a pillanatban, hogyan tudjuk, hogy a programok fel, mit mond, mi is, vagy mi csak megtalálni a helyes alkalmazások |
|
| |||
| |||
| Cew, hogyan, miért és mikor kell magyarázni, ha a jelölt nem találtak. Kezdetben csak szeretném tudni, ha megvan az ideje, hogy csinálja, mint az egyetlen és legfontosabb tényező. Valószínűleg megteszi 30 perc, vagy ha egy nap azt hiszem, attól függ, milyen gyorsan van a másolás és beillesztés. |
|
| |||
| |||
| yeh OK beteg mond im fel azt |
|
| |||
| |||
| PM elküldve. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Pozíció töltik. |