![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנו מחפשים מתנדב לעדכן ולשמר את החלק הורדות.
זה היה קצת מוזנח בעבר ואנו רוצים לתת לה טרי לבעוט ולהפוך אותו לשימושי משאבים. הסגל הנוכחי יש הרבה מה לעשות כבר אז אנחנו צריכים מישהו חדש. אתה צריך להיות מצוין עבור האיות העין פרט יחד עם זמינות כמו זה ידרוש קצת זמן ביותר ימים. תגובה בהמשך, אם אתם מעוניינים. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דבר ראשון אתה misspelt להתנדב, אני רוצה, אבל אני על לינוקס יותר מ-Windows אני כל כך dont אני יודע אם אני אהיה עד spec עם תוכניות האחרונה של Windows
| |||
| |||
| זה לא משנה, כמו שאמרתי כל מה שאתה צריך זה הזמן והיכולת להשתמש מקלדת ועכבר. |
|
| |||
| |||
| זה תלוי כמה זמן נדרש יש לי הרבה עבודה בבית הספר רגע, איך אנחנו שמים את התוכניות שם למעלה, אתה אומר לנו מה לעשות אנחנו אלה או פשוט למצוא יישומים טובים |
|
| |||
| |||
| Cew, איך למה ומתי יהיה המועמד הסביר כאשר כבר נמצא. בתחילה, אני רק רוצה לדעת אם יש לך את הזמן לעשות את זה כפי שהיא אחת גורם חשוב ביותר. סביר להניח לקחת בערך 30 דקות ביום, אני מניח, תלוי עד כמה מהר שאתה מעתיק ומדביק בבית. |
|
| |||
| |||
| yeh אישור חולה IM אומר על זה |
|
| |||
| |||
| בערב נשלחה. תודה. |
|
| |||
| |||
| מיקום צבוע. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה הדרוש | teenee23 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 30 דצמבר 2008 13:34 |
| היי כולם, יש צורך לעזור | robk89 | כללי חומרה צ 'אט | 14 | 21st נובמבר 2007 10:53 |
| עזרה הדרוש | aeroken1 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 22 אוגוסט 2007 06:42 |
| עזרה הדרוש | doomjeffs | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 12th אוגוסט 2007 04:37 |
| שרשרת כלים | |
| |