![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ieškome savanorių atnaujinti ir palaikyti mūsų skyrelyje "Atsisiųsti".
Tai buvo šiek tiek pamirštas praeities ir norime suteikti jai naują LCD ir padaryti naudingas šaltinis. Dabartinių darbuotojų turi daug padaryti, tai jau mes turime ką nors nauja. Jums reikės turėti puikią rašybos ir akis detalės kartu su prieinamumo Tai pareikalaus šiek tiek laiko labiausiai dienų. Atsakyti žemiau, jei jus domina. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pirmiausia turite išjungti misspelt savanoris, norėčiau, bet aš apie Linux daugiau nei aš langai, i dont know jei bus iki Spec su naujausia Windows programos
| |||
| |||
| Kad nesvarbu, kaip sakiau jums reikia tik laiko ir gebėjimas naudotis klaviatūra ir pele. |
|
| |||
| |||
| priklauso nuo to, kiek laiko reikia Aš mokykloje daug darbo metu, kaip mes įdėti programas ten, jūs mums sako, kas tie ar mes tiesiog rasti gerų programų |
|
| |||
| |||
| Cew, kaip, kodėl ir kada bus paaiškinta, kai kandidatas buvo rasta. Iš pradžių aš tik noriu žinoti, jei turite laiko tai padaryti, kadangi tai yra vienas iš svarbiausių veiksnių. Turbūt reikės 30 min arba tiek dieną Manau, priklauso nuo to, kaip greitai jūs ne kopijuoti ir įklijuoti. |
|
| |||
| |||
| yeh Gerai blogai pasakyti im iki Juo |
|
| |||
| |||
| PM išsiųsta. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Pareigos užpildyti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Needed | teenee23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 30 gruodis 2008 13:34 |
| Hey all, padėti reikia | robk89 | General Hardware Chat | 14 | Lapkritis 21, 2007 10:53 |
| Help Needed | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | Rugpjūtis 22, 2007 06:42 |
| Help Needed | doomjeffs | Virus, Spyware & Security | 2 | Rugpjūtis 12, 2007 04:37 |
| Temos įrankiai | |
| |