![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēs meklējam brīvprātīgos, lai atjauninātu un saglabātu mūsu downloads sadaļā.
Tas ir mazliet izlaists agrāk, un mēs vēlamies sniegt tai svaigu kick un dara to noderīgu resursu. Pašreizējais darbinieku ir daudz ko darīt jau tāpēc mums kādu jaunu. Jums vajadzēs izcilu pareizrakstību un plakstiņiem sīki kopā ar pieejamību, jo tas prasīs zināmu laiku lielāko dienas. Atbildēt zemāk, ja jūs interesē. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vispirms pie jums misspelt brīvprātīgais, es vēlētos, bet es esmu linux vairāk nekā es esmu logus, ja Nezinu, ja man būs līdz spec ar jaunāko Windows programmas
| |||
| |||
| Tas nav jautājums, kā es teicu, viss, kas Jums nepieciešams, ir laiks un spēju lietot tastatūru un peli. |
|
| |||
| |||
| tas atkarīgs no tā, cik daudz laika ir nepieciešams, man ir daudz skolas darbu šobrīd, kā mēs varam īstenot programmas, tur augšā, vai tu stāsta mums, ko tiem, vai mēs vienkārši atrast labu pieteikumu |
|
| |||
| |||
| Cew, kā kāpēc un kad tas tiks izskaidrots, kad kandidāts ir atrasts. Sākumā es tikai vēlos zināt, vai jums ir laiks to darīt, jo tas ir vienīgais svarīgākais faktors. Vai iespējams veikt 30 min vai tik šodien es domāju, ir atkarīga no tā, cik ātri Jums ir kopējot un ielīmējot. |
|
| |||
| |||
| Yeh ok sliktu teikt im up to |
|
| |||
| |||
| PM Sent. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Position pildījumu. |