![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| We are looking for a ochotnika do aktualizacji i utrzymania naszych Pobieranie sekcji.
To było trochę zaniedbane w przeszłości i chcemy nadać mu świeżego kopa i stała się ona użytecznym źródłem. Obecny personel mają dużo do zrobienia już tak potrzebujemy kogoś nowego. Będziesz musiał mieć doskonałą pisowni i oczu dla szczegółowo wraz z dostępnością, ponieważ będzie wymagało pewnego czasu większość dni. Odpowiedz poniżej jeśli jesteś zainteresowany. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze można misspelt wolontariusza, chciałbym, ale ja jestem na linux więcej niż ja, więc okna i dont know if i będzie do spec z najnowszymi okien programów
| |||
| |||
| To nie kwestia, jak powiedziałem wszystko, czego potrzebujesz, to czas i możliwość korzystania z klawiatury i myszy. |
|
| |||
| |||
| to zależy od tego jak dużo czasu jest potrzebne mam dużo pracy szkoły w momencie, w jaki sposób umieścić programy tam, czy to, co mówi nam się, czy po prostu znaleźć aplikacje |
|
| |||
| |||
| Cew, jak, dlaczego i kiedy zostaną wyjaśnione, gdy kandydat nie został znaleziony. Początkowo Chcę tylko wiedzieć, czy masz czas, aby zrobić to, co jest najważniejszym czynnikiem. Najprawdopodobniej 30 min dziennie lub tak myślę, zależy od tego, jak szybko pojawi się na kopiowanie i wklejanie. |
|
| |||
| |||
| yeh ok złego powiedzieć im na to |
|
| |||
| |||
| PM wysłane. Dzięki. |
|
| |||
| |||
| Stanowisko Nadziewane. |