![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Suntem in cautarea unui voluntar pentru a actualiza şi menţine punctul nostru de download-uri.
A fost un pic neglijate în trecut şi care ne-o dorim pentru a da o nouă lovitură şi de a le face o resursă utilă. Actuala personalului au multe de făcut deja acest lucru avem nevoie de cineva nou. Veţi avea nevoie pentru a avea excelent de ortografie şi de ochi pentru detaliu, împreună cu disponibilitatea ca acest lucru va presupune o anumită perioadă de timp cele mai multe zile. Răspundeţi mai jos dacă sunteţi interesat. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| întâi şi întâi vă misspelt voluntar, aş dori să am, dar pe linux mai mult decât i-am ferestre, aşa că am dont know dacă i va fi de până la spec. cu cele mai noi programe de Windows
| |||
| |||
| Asta nu va problemă, cum am spus, tot ce este nevoie de timp şi capacitatea de a utiliza o tastatură şi mouse-ului. |
|
| |||
| |||
| aceasta va depinde de cât de mult timp, este necesar Am o mulţime de şcoală de lucru în acest moment, cum am pus de programe de acolo, nu-i asa ne spune ceea ce face sau a celor ne-am găsi bune aplicaţii |
|
| |||
| |||
| Cew, cum şi de ce, atunci când va fi explicat în cazul în care un candidat a fost găsit. La început, eu vreau doar să ştiu dacă aveţi timp să o fac aşa cum că este singurul şi cel mai important factor. , Probabil, va dura 30 minute sau o zi aşa cred, depinde de cât de repede vă sunt la a copia şi insera. |
|
| |||
| |||
| yeh ok rele spun im sus pentru el |
|
| |||
| |||
| Trimis PM. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Poziţia completate. |