![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hľadáme dobrovoľníka, aktualizovať a udržiavať našej sekcii na stiahnutie.
Už je to trochu opomínané v minulosti a chceme dať mu nový kick a je užitočným zdrojom. Existujúceho zamestnanca majú veľa čo robiť už tak potrebujeme niekoho nového. Budete musieť mať výborný pravopis a oko pre detail spolu s dostupnosťou, pretože to bude vyžadovať určité čase väčšinu dní. Odpovedať nižšie, ak máte záujem. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| prvá z vás nesprávne dobrovoľník, rád bych, ale jsem na linux viac ako já okna tak i dont vedieť, či budem do spec s najnovšími programy systému Windows
| |||
| |||
| To nie je vec, ako som povedal všetko, čo potrebujete, je čas a možnosť používať klávesnicu a myš. |
|
| |||
| |||
| záleží na tom, koľko času je potrebné mať aj veľa školskej práce v čase, ako sme programy tam, čo nám hovorí, čo ty, alebo si len nájsť dobrú aplikácií |
|
| |||
| |||
| Cew, ako, prečo a kedy bude vysvetlené v prípade, že kandidát bol nájdený. Pôvodne som chcel vedieť, či budete mať čas na to, že ak je jediným a najdôležitejším faktorom. Bude zrejme trvať 30 minút alebo tak, jeden deň Myslím, záleží na tom, ako rýchlo ste pri kopírovanie a vkladanie. |
|
| |||
| |||
| Yeh ok zlého povedať im za to |
|
| |||
| |||
| PM Odoslané. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Pozícia obsadená. |