![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми смо у потрази за добровољац модернизирати и одржавати нашу доунлоадс секције.
Прошло је мало запостављена у прошлости и желимо му дати чисту кицк и чине га користан ресурс. Садашња особље имати пуно учинити већ зато нам треба неко нови. Мораћете ћете имати одличан правопис и око за детаљ уз доступност, јер то ће захтевати одређено време већина дана. Одговори доле ако сте заинтересовани. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прво од вас мисспелт добровољца, желео бих, али ја сам на Линукс више од прозора, тако сам ја донт кноткле да ћу бити до шпекулација са најновији Уиндоус програми
| |||
| |||
| То неће материје, као што сам рекао све што Вам је потребно је време и могућност за коришћење тастатуре и миша. |
|
| |||
| |||
| то зависи од тога колико времена је потребно да имам пуно рада школе у овом тренутку, како ставити програме горе, зар нам говори што они или ми једноставно пронаћи добре програме |
|
| |||
| |||
| Цеу, како зашто и када ће бити објашњено када кандидат је пронађен. Испрва ЈА праведан оскудица за кноткле да имате времена за то учинити као да је једини најважнији фактор. Вероватно ће трајати 30 минута или на тај начин ЈА погодак на дан, зависи од тога колико брзо сте на копирање и лепљење. |
|
| |||
| |||
| ыех ок илл саы им се за то |
|
| |||
| |||
| Послато ПМ. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Позиција испуни. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ потребна | теенее23 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 30 децембар 2008 13:34 |
| Хеј свима, потребна помоћ | робк89 | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 21 новембар 2007 10:53 |
| Помоћ потребна | аерокен1 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 22 аугуст 2007 06:42 |
| Помоћ потребна | доомјеффс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 12 аугуст 2007 04:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |