![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biz güncellemek ve indirme bölümü korumak gönüllü arıyor.
Biraz de ihmal edilmiş olan geçmiş ve bunu yeni bir tekme atmak ve yararlı bir kaynak yapmak istiyorum. Mevcut personel zaten bu nedenle birisi yeni ihtiyacım var çok şey var. Bu en gün biraz zaman gerektirmektedir Bu detay için yer durumu ile birlikte mükemmel bir yazım ve göz olması gerekir. Aşağıdaki yanıt If you are interested. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sen ilk misspelt gönüllü i Ama Linux fazla Ben öylesine i dont bilmek pencereler pm var istiyorsanız eğer özel, en son Windows programlarını ile olacak
| |||
| |||
| Gibi tüm ihtiyacınız zaman ve yeteneğini bir klavye ve fare kullanımı olduğunu söyledi Yani, önemli değildir. |
|
| |||
| |||
| bu ne kadar zaman bağlıdır tabi Şu anda, nasıl orada programlar koy var, ne olanları bize veya sadece iyi uygulamaları bulmak do okul eserin çok şey var |
|
| |||
| |||
| Cew, nasıl neden ve ne zaman bir aday bulundu anlatılacaktır. Eğer bunu yapmak için zaman var Başlangıçta sadece bilmek istiyoruz gibi tek ve en önemli faktördür. Büyük olasılıkla da bir gün sanırım, 30 dakika sürer bağlıdır nasıl kopyalama ve yapıştırma at hızlı. |
|
| |||
| |||
| yeh tamam kötü Sohbet kadar bunun için söylüyorlar |
|
| |||
| |||
| PM Gönderildi. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Konum dolu. |