![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми шукаємо добровольців для оновлення та підтримки нашого розділу завантажень.
Це було трохи нехтували в минулому, і ми хочемо, щоб надати йому нового удару і перетворити її на корисний ресурс. Нинішні співробітники є, що робити, вже тому ми повинні когось нового. Ви повинні будете мати відмінну орфографії та увагу на деталі, а також наявність так як це вимагає деякого часу найбільш днів. Відповідь нижче, якщо вас цікавить. Моя система: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перш за все ви неправильно написані добровольців, я хотів би, але я на Linux більше, ніж я вікна так, я не знаю, якщо я буду до Spec з новітніми програмами Windows
| |||
| |||
| Це не буде мати значення, як я вже сказав все, що потрібен час і можливість використовувати клавіатуру і мишу. |
|
| |||
| |||
| це залежить від того, скільки часу потрібно У мене є багато шкіл роботи на даний момент, як ми ставимо програми там, ти говорить нам, що ті чи ми просто знайти хороших програм |
|
| |||
| |||
| CEW, як, чому і коли буде пояснено, коли кандидат був знайдений. Спочатку я просто хочу знати, якщо у вас є час, щоб зробити це як що є найважливішим фактором. Можливо, займе 30 хвилин або близько того в день, я думаю, залежить від того, як швидко Ви при копіюванні та вставці. |
|
| |||
| |||
| Yeh OK жорстокого сказати їм за неї |
|
| |||
| |||
| PM Sent. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Заповнені позиції. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка необхідна | teenee23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 30 грудня 2008 13:34 |
| Всім привіт, допомога необхідна | robk89 | Генеральний обладнання чат | 14 | 21 листопада 2007 10:53 |
| Довідка необхідна | aeroken1 | Генеральний обладнання чат | 8 | 22 серпня 2007 06:42 |
| Довідка необхідна | doomjeffs | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 12 серпня 2007 04:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |