по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Общността Новини & Чат

Register

Каква е Бъди листа?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 май 2008, 15:41
Модератор Група

Default Каква е Бъди листа?

Тъй като основно заглавие. Разбирам какво се игнорира, но списъкът е за това, което върши приятелче списък направя?

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 22 май 2008, 22:22
Номер на групата

Аз Повярвай можете ч. muiltiple потребители наведнъж (с едно и също послание мисля) "Im става празник днес cya в 2 седмици" малко нещо, също така ви позволява да знаете whos онлайн и whos не на едно място. но този всичко, което имам в него Дейв ще даде най-добрият отговор очевидно pmed него?
Old 23 май 2008, 09:25
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от kanoakavirus View Post

Аз Повярвай можете ч. muiltiple потребители наведнъж (с едно и също послание мисля) "Im става празник днес cya в 2 седмици" малко нещо, също така ви позволява да знаете whos онлайн и whos не на едно място. но този всичко, което имам в него Дейв ще даде най-добрият отговор очевидно pmed него?
Аз съм сигурен, че Дейв ще видят това скоро.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нужен ви е Списък на Великобритания Компютърни магазини SocialWarfare Общи Хардуер Чат 6 15 май 2009 г. 19:23
Моля, прегледайте списъка ми за следващия Build Преди да го купя cheesepuff Общи Хардуер Чат 12 20 февруари 2009 23:54
ОК, така че тук ми е ревизиран списък за следващото ми изгради cheesepuff Общи Хардуер Чат 21 31 Окт 2008 14:22
Pc част списък PLZ коментар Spencer2004 Общи Хардуер Чат 28 6 октомври 2008 16:38
Списък на Tunes CraigG Мултимедия & Codecs 9 1-во Апр 2008 11:55
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc