menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Jaký je Buddy List?

Reply

Thread Nástroje
Old 22. května 2008, 15:41
Moderátor skupiny

Default Jaký je Buddy List?

Jak název podstatě. Chápu, co ignore list je ale to, co dělá buddy list dělat?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 22. května 2008, 22:22
Dárce Skupina

I domnívat můžete pm muiltiple uživatelů najednou (se stejným nápisem myslím) "im děje dnes cya na dovolenou 2 týdny" trochu věc, i vám vědět, jejíž on-line, a kterého není na jednom místě. ale to je vše co mám na to dave by nejlepší odpověď samozřejmě pmed ho?
Old 23. května 2008, 09:25
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal kanoakavirus View Post

I domnívat můžete pm muiltiple uživatelů najednou (se stejným nápisem myslím) "im děje dnes cya na dovolenou 2 týdny" trochu věc, i vám vědět, jejíž on-line, a kterého není na jednom místě. ale to je vše co mám na to dave by nejlepší odpověď samozřejmě pmed ho?
Jsem si jist, že Dave bude vidět brzy.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebujete Seznam UK počítačových Obchody SocialWarfare Obecné Hardware Chat 6 15. května 2009 19:23
Přečtěte si prosím můj List pro můj další Kompiluje Než jsem si ji koupili cheesepuff Obecné Hardware Chat 12 20. února 2009 23:54
OK, takže tady je můj revidovaný seznam pro můj další budování cheesepuff Obecné Hardware Chat 21 31. října 2008 14:22
Ks součástí seznamu plz comment Spencer2004 Obecné Hardware Chat 28 6. října 2008 16:38
Seznam melodií CraigG Multimedia & Kodeky 9 1. dubna 2008 11:55
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.