![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Wow, aš CJ skirtuką atvira nuoroda, o komandiruotės metu "Microsoft" forumuose, aš jį uždaryti, galima grįžti ir pabandyti prisijungti I get some weird "Esi uždrausta naudotis šiuo tinklapiu žinutę, tada tai, kai weird išdėstymas išdėstymo Aš niekada anksčiau, nors matau, visi pažįstami temas. I feel like Steven Wright, kai jis pasakė: "Praėjusią naktį erdvė užsieniečių buvo visi mano daiktai ir pakeisti jį dalykus, kurie atrodė lygiai taip pat." Gera Dave, tai galutinis produktas (lol arba bent jau galutinę už kelis mėnesius) arba aš susigundyti į testą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... Jums buvo valgyti tuos grybus dar mažai?
| |||
| |||
| Ką? Mane? Niekada valgyti tuos dalykus ............ aš padaryti arbatos iš jų ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mums buvo bandymų kažką, ir turėjo grįžti į numatytąjį šabloną. Turėtų būti normalus dabar?
| |||
| |||
| Oh yeah, jis grįžo į "normalią" pateikė kitą kartą aš blazed through. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nauja kompiuterių sultys! | Fiberguy | Introduce yourself here | 5 | 18 vasaris 2009 13:32 |
| Sveiki, Kompiuteriai sultys! | Saviour | Introduce yourself here | 13 | Lapkritis 24, 2008 20:16 |
| Ei Kompiuterių sultys | BurgerBoy34 | Introduce yourself here | 6 | 5 vasaris 2008 09:01 |
| Sveiki Kompiuterių sultys! | Jayster | Introduce yourself here | 4 | 5 vasaris 2008 06:00 |
| Kompiuterių problema (nesu tikras, ar tai tinkama vieta ...) | chrismorris730 | General Hardware Chat | 6 | 7 sausis 2008 21:05 |
| Temos įrankiai | |
| |