![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| WoW, mám kartu CJ otvorená pre odkaz kým vysielanie na webe fór, já ho zatvoriť, vrátiť sa a pokúsiť sa prihlásiť som nejaký divný "Tie sú zakázané pre prístup k tejto internetovej stránke správu a Teda niektoré podivné alokovania layout som nikdy nevidel, aj keď vidím všetky známe závity. Cítim sa ako Steven Wright, keď povedal: "Včera večer vesmíre cudzincov vzala všetky moje veci a nahrádza ho tak, aby vyzeral presne to isté." Vyzerá to dobre Dave, je to konečný produkt (lol alebo aspoň konečný na niekoľko mesiacov), alebo som klopýtnou do testu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... ste jedli tie malé huby znova?
| |||
| |||
| Čo? Já? Nikdy som jesť tie veci ............ i urobiť čaj z nich ............ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boli sme niečo testovanie, a musel sa vrátiť späť do východiskovej šablóny. By mala byť normálne dnes?
| |||
| |||
| Ach jo, to bol návrat na "normálne", a příště jsem vzplála vďaka. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ak chcete nový počítač Juice! | Fiberguy | Predstavte Yourself Tu | 5 | 18 február 2009 13:32 |
| Dobrý deň, Computer Juice! | Spasitel | Predstavte Yourself Tu | 13 | 24. novembra 2008 20:16 |
| Ahoj počítačových Juice | BurgerBoy34 | Predstavte Yourself Tu | 6 | 5. február 2008 09:01 |
| Dobrý deň, počítačové Juice! | Jayster | Predstavte Yourself Tu | 4 | 5. február 2008 06:00 |
| Počítačové problém (Nie som si istý, ak je to pravé miesto ...) | chrismorris730 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 7. januára 2008 21:05 |
| Thread Tools | |
| |