по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Общността Новини & Чат

Register

Какви са тия Cool Точки ????????

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юли 2009 г., 08:12
Новите държави Група

Default Какви са тия Cool Точки ????????

По-добре заяви репутацията точки? Страхотна идея и мисля, как работи той?
Old 4 юли 2009 г., 12:39
Номер на групата

Default Какви са тия Cool Точки ????????

По принцип, ако искаш това, което някой казва, или те наистина да ви помогна или с въпрос или проблем, можете да кликнете върху "Добро Пост" или скали.

Ако това е спам пост, оскърбителни или неуслужлив можете да кликнете върху "Bad Пост" или скали.

Терес нишка на него някъде, но основно може да получите повече или по-малко точки в зависимост кой ви дава представител.

Например, ако даден служител, оператори на вас (например Hybr! Г - сайтът Admin), вие ще получите повече точки, отколкото ако съм представител вас.

А от своя страна ще получите повече точки от мен, отколкото от някой, който се присъединява към форумите за няколко минути, въпреки че не съм сигурен дали това е от собствената си репутация, или техните държави група (като нови държави, държавите, Donator, модератор , Admin)

Точката общи суми, които виждате по този начин:

Случайна User - 13 / 64

Това означава, че те са получили 13 репутацията, което прави общо резултат на точка 64.

Надявам се, че помага
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Точки въпрос ilop12 Общността Новини & Чат 4 9 януари 2009 16:41
Конкуренция - Дейност = Точки = Награди - пълни подробности! Hybr! Г Общността Новини & Чат 93 11 ноември 2008 16:03
Награди за точки - Мнения Нужда Hybr! Г Общността Новини & Чат 35 4 октомври 2008 11:46
Така че готино ^ _ ^ jomm43point67 Представете Yourself Тук 7 18 Jan 2008 12:22
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc