פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > קהילה חדשות וצ 'אטים

Register

מה אלה נקודות מגניב ????????

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יולי 2009, 08:12
קבוצת חברות חדשות

Default מה אלה נקודות מגניב ????????

עדיף מסר המוניטין נקודות? רעיון נהדר, אני חושב, איך זה עובד?
Old 4 יולי 2009, 12:39
קבוצת תורמים

Default מה אלה נקודות מגניב ????????

בעיקרון, אם אתה אוהב את מה שמישהו אומר, או שהם באמת לעזור לך ou עם שאלה או בעיה אתה יכול ללחוץ על "פרסם טובה" או מאזניים.

אם זה ספאם לפרסם, פוגעים, או unhelpful תוכל ללחוץ על "הודעה רעה" או מאזניים.

Theres התגובה על זה איפשהו, אבל בעצם אתה יכול לקבל יותר נקודות או פחות, לפי מי שנותן לך את נציג.

לדוגמה, אם חבר צוות reps לך (לדוגמה Hybr! ד - מנהל האתר) תקבל יותר נקודות מאשר אם אני נציג לך.

וגם בתורה היית מקבל יותר נקודות ממני יותר מאדם שהצטרף לפורום לפני כמה דקות, אם כי אני לא בטוח אם זה עובר את המוניטין שלהם, או את חברי הקבוצה (כמו חבר חדש, חבר, Donator, מנהל , ניהול)

הנקודה הסיכומים כמו שאתה רואה זה:

אקראית משתמש - 13 / 64

כלומר, הם קיבלו 13 reputations, הכולל ביצוע נקודת הציון של 64.

מקווה שזה עוזר
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
נקודות שאלה ilop12 קהילה חדשות וצ 'אטים 4 9th ינואר 2009 16:41
תחרות - פעילות = נקודות = פרסים - פרטים נוספים! Hybr! ד קהילה חדשות וצ 'אטים 93 11th נובמבר 2008 16:03
פרסים עבור נקודות - משוב Needed Hybr! ד קהילה חדשות וצ 'אטים 35 4th אוקטובר 2008 11:46
אז מגניב ^ _ ^ jomm43point67 ואציג את עצמך כאן 7 18 ינואר 2008 12:22
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.