![]() |
|
| |||
| |||
| Labāk norādīja, reputācijas punkti? Lieliska ideja, es domāju, kā tas darbojas? |
|
| |||
| |||
| Būtībā, ja jums patīk tas, ko kāds saka, vai viņi tiešām palīdz jums ou ar jautājumu vai problēmu, varat noklikšķināt uz "Good Pasts" vai skalām. Ja tas ir surogātpasts pastu, ļaunprātīgi, vai nelietderīgu var noklikšķināt uz "Bad Pasts" vai skalām. Theres pavediens par to kaut kur, bet būtībā jūs varat saņemt vairāk vai mazāk punktus atkarībā no tā, kas jums dod rep. Piemēram, ja darbinieks REPS jums (piem. Hybr! D - site admin), jūs saņemsit vairāk punktus nekā tad, ja es rep jums. Un, savukārt, jums sniegs vairāk punktus no manis kā no personas, kuras pievienojās forumos dažas minūtes atpakaļ, lai gan es neesmu pārliecināts, vai tas nodziest savu reputāciju, un to dalībvalstīm, no grupas (piemēram, jaunas loceklis, deputāts, Donator, Moderators , Admin) Punktu kopsummas redzat, piemēram, šādi: Random Lietotājs - 13 / 64 Tas nozīmē, ka viņi ir saņēmuši 13 reputāciju, padarot kopējo punktu rādītāju no 64. Hope that helps |
![]() |
|
| Bookmarks |