![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Дошла сам и гледао около, а док радите па сам приметио да мој прегледач Чини се да покушавате отворити неку другу страницу. Ја цопыед следеће. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/468кс60.пхп
хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс/728кс90.пхп А било је више нисам доћи до копирате. Пре него што сам добила оно што је горе, када сам први пут трыед сам колико првој страници. Када сам кликнуо на форуму све што сам добио је била сива са око празну страницу у мом броусеру. други пут је отворила и да је, када сам добио горе додаје. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Огласи су учитан у унутрашњи оквир (који је тада оптерећења засебној страници), тако да су посљедњи оптерећења и не престају на форум из радних ако реклама мрежама сервери се спор покренут, или се према доле. Има је ништа малициозног дешава па не знам зашто би овај пост на форум вирус. Нисте сигурни зашто имаш грешку страници било, нисам га видио. У будућности би могло бити боље да пуца и мени ПМ.