az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Toplum Haber ve Sohbet

Register

Ne kadar Forum ile

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2009, 08:51 12.
Üye Grubu

Default Ne kadar Forum ile

Ben geldim ve çevresinde baktım ve süre yapıyor böylece benim tarayıcı farklı bir sayfa açmak için çalışıyor gibi görünüyor fark ettim. Ben aşağıdaki copyed. http://www.computer-juice.com/forums/468x60.php
http://www.computer-juice.com/forums/728x90.php
Ve daha fazlası ben kopyalamak için didn't get vardı.
Ben ne ilk ben bu kadar var tryed üzerinde var ilk sayfası olarak. Ben forumun tüm I got gri bir sayfa hakkında Tarayıcımda boş olduğunu tıkladım.
bu açıldı ve ben yukarıda var olan ikinci kez ekler.
Old Mart 2009, 09:06 12.
Yönetici Grubu

Default Ne kadar Forum ile

Reklamları bir IFRAME içinde (daha sonra yükler ayrı bir sayfa) ve böylece son ve yük forum eğer reklam ağları sunucuları yavaş veya çalışan çalışmaktan Don't Stop Yüklenmeden aşağı bulunmaktadır. Burada hiçbir kötü amaçlı bu yüzden virüs forumda bu yazı da emin değilim oluyor. Emin yüzden ya, ben görmedim bir hata sayfası var. Gelecekte bana PM atmak için daha iyi olabilir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından