![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הודעות חדשות ב זה מה יש לי
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לא אכפת להם, הם לא מעוניינים להציג ב למרות הודעות חדשות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שאני אחד שאמר הם יכולים לשמש יותר אבל מעולם לא ראיתי כמה מהם מופיעים בלילה ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאילו יש רק 10 יום.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא אכפת לי מהם, כמה מהם די מעניין לקרוא.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| מספר "דברים" לא בסדר הולך על הנייד | Razer | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | -10 אוגוסט 2008 15:30 |
| לא ניתן לשים "אפשר" פונקציה "על" ב-BIOS REF CD / DVD. | ashmehta | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 8 | -17 יוני 2008 02:56 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| שרשרת כלים | |
| |