![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| v nových miest je to, čo som dostal
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nevadí im, že by nemala chcieť ukázať v novej príspevky hoci.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že som bola jediná, kto povedal, že by mohol byť použitý viackrát, ale já jsem nikdy nevidel, koľko z nich sa v noci ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Existujú len ako 10 denne.
Ak sa pozriete na dátum a čas uvidíte RSS z dailytech má neusporiadaný a je to jedna z toho je 50, ako dnes. Každopádně čoskoro novinky bude plné predmetov tak, že bude skutočne dobre čítať. Môj systém: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I nevadí im, niektoré sú celkom zaujímavé čítanie.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba na pevný disk bootup - "Disk Error" "Stlačte kláves pre restart" | ashaiba | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 13. Marec 2009 15:56 |
| Bude "Office 95" práca s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikácie | 4 | 23. februára 2009 17:01 |
| Viacnásobná "to" ide o zlý notebook | Razer | Všeobecné Software Chat | 4 | 10. augusta 2008 15:30 |
| Nemožno dať "ENABLE" fungovať "na" v BIOSu ref CD / DVD. | ashmehta | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 17. júna 2008 02:56 |
| Laptop nezačíname hore, "syntax" alebo "chyba disku". | aechain | Operačné systémy Windows | 5 | 24. januára 2008 15:45 |
| Thread Tools | |
| |