![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... στην αρχή χρήστη nav λίγο, η δική μου φαίνεται κάπως έτσι: ![]() Πού είναι η ΑΣ εισερχομένων συνδέσεων κλπ;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μάλιστα την abit αναμειγνύεται κοντά στο mo, τυχαία όλα τα σύνορα και παντού, πιθανότερο dave αλλαγή διάταξης;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Ναι, το ίδιο και με τα μένα. Ίσως Dave της μέχρι κάτι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PM και ότι όλα είναι πλέον υπό QuickLinks στα αριστερά, 2ο, μενού.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι ένα κώλο ή τίποτα, αλλά όποια κι αν είναι η διαφήμιση στα αριστερά είναι (όλα τα βλέπω είναι η φραγή πλαίσιο) είναι πραγματικά Messing μέχρι η διάταξη της σελίδας, και στη δυσκολία της ανάγνωσης / ανταποκριθεί στις κλωστές.
Φαίνεται uninviting, ίσως να θέλετε να σκεφτούμε ότι ίσως θέσει το πλαίσιο μέχρι πάνω ή κάτω, γιατί είναι απογοητευτικό έχοντας περίπου 6 λέξεις ανά γραμμή σε κλωστές, καθώς και το περιεχόμενο της σελίδας δεν είναι στο κέντρο της σελίδας. Το σύστημά μου: hAvAAck Κατασκευάστηκε 3
|
|
| |||
| |||
| Το νήμα πλάτος είναι ένα σφάλμα και να είναι σταθερό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοιτώντας καλύτερα Dave.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB External HDD - Flashing Lights - κακά πράγματα έχουν συμβεί | Paul4763 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 28 Οκτωβρίου 2009 12:55 |
| Εάν αυτό δεν συνέβη ποτέ να σας ενδεχομένως να μην το πιστέψεις | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 31 Μαΐου 2009 13:21 |
| Ξέρει κανείς τι θα μπορούσε να μας συμβεί στην τουαλέτα; | Jimmy Hat | Off Topic Συζήτηση | 10 | 7 Απρ 2008 12:00 |
| Τι έγινε | KenCastle | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 30 Δεκ. 2007 17:29 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |